top of page

Tehokas ratkaisu pohjoismaiseen maksuliikenteeseen

Reaaliaikaisen taloushallinnon aikakaudella maksuliikenteen nopeus, tietoturva ja prosessien tehokkuus ovat elintärkeitä tekijöitä yritysten menestykselle. Avalo on yrityksille, ohjelmistotoimittajille ja palvelukeskuksille kehitetty ketterä maksuliikenneohjelmisto, joka tarjoaa laajat yhteydet pohjoismaisiin pankkeihin ja mahdollisuuden joustaviin host-to-host yhteyksiin globaaleihin pankkeihin. Me integroimme ja automatisoimme maksuliikenteen osaksi taloushallintoa ja mahdollistamme nopeat ja tietoturvalliset pankkiyhteydet.

Avalo tarjoaa laajat yhteydet pohjoismaisiin pankkeihin, mikä mahdollistaa maksuliikenteen keskittämisen yhteen ohjelmistoon. Me huolehdimme puolestasi standardeista ja pankkikohtaisista käytännöistä. Avalo tukee maailmanlaajuista ISO20022 maksuliikennestandardia, useita pohjoismaisia paikallisia standardeja ja varmistaa näiden yhteensopivuuden, jolloin eri taloushallinnon järjestelmissä tehtävä maa- tai pankkikohtainen kehitystyö voidaan minimoida.

Avalo mahdollistaa myös ketterät yhteydet kansainvälisiin pankkeihin, mikä helpottaa globaalia maksuliikennettä ja yksinkertaistaa taloushallintojärjestelmien hallintaa. Suuret kansainväliset konsernit voivat keskittää maksuliikenteensä ja pankkiyhteydet yhteen ohjelmistoon, mikä yhdenmukaistaa ja tehostaa prosesseja sekä tuo kustannussäästöjä.

Avalo on joustava ja korvaamaton työkalu kansainvälisille yrityksille, jotka haluavat optimoida maksuliikenteensä ja varmistaa sen sujuvuuden eri maiden, pankkien ja järjestelmien viidakossa. Avalo tarjoaa turvallisen ja tehokkaan ratkaisun pohjoismaiseen ja kansainväliseen maksuliikenteeseen.


p.s. Tämä on ensimmäinen blogikirjoituksemme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan asiantuntijoimme blogeja jatkossakin.Comments


bottom of page