top of page

Avalo - maksuliikenteen edelläkävijöille

Avalo on kaikki, mitä tarvitset maksuliikenteen automaatioon - Turvallisen teknologian, markkinoiden moderneimman monipankkialustan ja avuliaat asiantuntijamme. Avalo on pilvipalveluna toimiva moderni ja turvallinen maksuliikenneohjelmisto, joka yhdistää taloushallinnon järjestelmäsi pankkien palveluihin.

Pankkiyhteydet

Avalo tarjoaa yhteydet kaikkiin pohjoismaissa toimiviin pankkeihin paikallispankeista kansainvälisiin suurpankkeihin.

Integraatiot

Optimoi järjestelmäkokonaisuutesi - Avalo integroituu ketterästi mihin tahansa taloushallinnon järjestelmään.

Automaatio

Tehosta toimintaasi automatisoimalla taloushallinnon ja maksuliikenteen rutiiniprosessit turvallisesti.

Pankkiyhteydet

Toimitpa paikallisesti tai kansainvälisesti, Avalo on avaimesi sujuvaan maksuliikenteeseen, joka yhdistää taloushallinnon järjestelmäsi käytössäsi oleviin pankkeihin. Pitkän kokemuksemme ja laajan verkostomme avulla olemme kehittäneet kitkattomat yhteydet pankkeihin, mikä mahdollistaa maksuliikenteesi sujuvuuden sekä maksamisessa, että tiliraportoinnissa.

aktia-logo-green-rgb-download.png
1d08b98d-fd0e-4f07-aae1-6cf0c54128a8.png
bankdata-logo.png
Bankernes_EDB_Central_logo.svg.png
BNP-Paribas-Emblem.png
Citi.svg.png
Danske Bank transparent.png
bea876f4d7cc51ca97bbba6198fb019280e6ab90 (1).png
5a27cdde52b1cc0d022e6d58.png
eika_logo_Stor.png
nordea-logo.png
9c24b258-85de-421b-bd8b-0e703a0fe6ec (1).png
Handelsbanken_logo.svg.png
OP Ryhma liikemerkki.png
4b3284b5-c014-47c3-acae-c8b6e6603043.jpg
e0f08e6d-0229-4442-b1f8-c5a2d94f0dc0.png
download (13).png
sdc.png
Our logotype_626px.png
1200px-Säästöpankkiryhmä_logo.svg.png
5a27cda252b1cc0d022e6d51.png
Integraatiot

Virtaviivaista taloushallinnon työnkulkuja ja tehosta toimintaasi Avalon ketterien integraatioiden avulla. Asiantuntijasi voivat keskittyä strategiseen ydinosaamiseen, kun eri järjestelmien kanssa työskenteleminen on sujuvasti integroitu. Avalo mahdollistaa järjestelmäinfrastruktuurisi kehittämisen ketterästi, sillä integraatioiden rakentaminen ja muokkaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta.

Dynamics-365-Business-Central-icon-logo-color-1-1024x287.png
NetSuite-Logo.png
SAP_2011_logo.svg.png
mepco_musta_png (1).png
Automaatio

Avalon avulla kaikki maksuliikenteen rutiinitehtävät tiedonsiirroista ja aineistomuunnoksista aina tiliöintiin on automatisoitavissa yksityiskohtaisesti pankkitili- ja aineistotasolla. Nauti Avalon joustavuudesta mukauttaa automaatiotaso vastaamaan juuri sinun erityistarpeitasi. Olipa kyseessä maksujen käsittely ja hyväksyntä tai tiliotteen tiliöinti ja viitesuoritusten käsittely, Avalo antaa automaatioiden hallinnan sinun käsiisi.

Tietoturva

Me Avalossa ymmärrämme, että maksuliikenteesi turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi päivitämme ja parannamme Avaloa ja tietoturvaprosessejamme jatkuvasti Visman korkealaatuisen tietoturvaohjelman mukaisesti.

 

Pilvipalvelumme tuotetaan suomalaisen ISO 27001 -tietoturvastandardin sertifioidun konesalikumppanimme palvelukeskuksesta olemme ylpeitä siitä, että olemme luotettava kumppani yrityksille, jotka etsivät turvallista ja tehokasta maksuliikenne- ja pankkiyhteysratkaisua.

Avalo REST API-rajapinta

Avalo tarjoaa modernin ja turvallisen Avalo REST API-rajapinnan, joka antaa sinulle vapauden räätälöidä maksuliikenneprosessisi vastaamaan juuri sinun tarpeita ja vaatimuksia. Voit helposti räätälöidä ja kehittää haluamasi taloushallinnon ekosysteemin, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn.

Virtaviivainen käyttöliittymä

Avalon käyttöliittymä on suunniteltu yksinkertaisuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen. Sen keveys ja tehokkuus varmistaa sujuvan käyttökokemuksen, jonka avulla voit hallita maksuliikenneprosesseja ja esimerkiksi maksujen hyväksyntää vaivattomasti. Käyttöliittymä täydentää automaatiota antamalla sinulle vapauden päättää, mitä maksuliikenteen prosesseja automatisoidaan ja mitä käyttäjät kontrolloivat. Tämän tason mukauttamisen avulla voit optimoida taloushallinnon työnkulun yrityksesi erityistarpeiden mukaan.

Avalo_maksuaineistojen_hyvaksynta_edited
Asiantuntijat

Avalon asiantuntijat ovat sitoutuneet auttamaan sinua menestymään. Kokeneet maksuliikenteen ja taloushallinnon asiantuntijamme varmistavat sujuvan käyttöönottoprosessin ja huolehtivat siitä, että saat Avalosta kaiken hyödyn irti heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Toimitusvaihtoehdot

Avalo toimitetaan kustannustehokkaana ja helppokäyttöisenä pilvipalveluna, jolloin voit keskittyä oleelliseen ja jättää tekniikasta huolehtimisen meille. Tarjoamme myös mahdollisuuden yksityiseen SaaS-ratkaisuun. Tämä räätälöity toimitusmalli tarjoaa sinulle kohdistetun Avalo-palvelun, joka mahdollistaa järjestelmän mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiisi vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme Avalon myös tarvittaessa on-premises ratkaisuna instituutioasiakkaiden omaan konesaliin, mikä antaa täydellisen hallinnan ohjelmiston lisäksi myös infrastruktuuriin.

bottom of page