top of page

Avalo - maksuliikenteen edelläkävijöille

Avalo on kaikki, mitä tarvitset maksuliikenteen automaatioon - Turvallisen teknologian, markkinoiden moderneimman monipankkialustan ja avuliaat asiantuntijamme. Avalo on pilvipalveluna toimiva moderni ja turvallinen maksuliikenneohjelmisto, joka yhdistää taloushallinnon järjestelmäsi pankkien palveluihin.

Pankkiyhteydet

Avalo tarjoaa yhteydet kaikkiin pohjoismaissa toimiviin pankkeihin paikallispankeista kansainvälisiin suurpankkeihin.

Integraatiot

Optimoi järjestelmäkokonaisuutesi - Avalo integroituu ketterästi mihin tahansa taloushallinnon järjestelmään.

Automaatio

Tehosta toimintaasi automatisoimalla taloushallinnon ja maksuliikenteen rutiiniprosessit turvallisesti.

Pankkiyhteydet

Avalo on avaimesi sujuvaan maksuliikenteeseen. Toimitpa paikallisesti tai kansainvälisesti, Avalo yhdistää taloushallinnon järjestelmäsi käytössäsi oleviin pankkeihin. Avalo tarjoaa luotettavat ja kitkattomat yhteyden pankkeihin, mikä mahdollistaa maksuliikenteen sujuvuuden niin maksamisessa kuin tiliraportoinnissa.

aktia-logo-green-rgb-download.png
BNP-Paribas-Emblem.png
5a27cdde52b1cc0d022e6d58.png
9c24b258-85de-421b-bd8b-0e703a0fe6ec (1).png
download (13).png
ANZ-brand.svg.png
NRYu16R.jpg
bankdata-logo.png
Bankernes_EDB_Central_logo.svg.png
1.jpg
download.png
Citi.svg.png
eika_logo_Stor.png
bea876f4d7cc51ca97bbba6198fb019280e6ab90 (1).png
download (1).png
handelsbanken-1565349105.jpg
OP Ryhma liikemerkki.png
4b3284b5-c014-47c3-acae-c8b6e6603043.jpg
Danske Bank transparent.png
sdc.png
HSBC-Logo.png
omslag-deutsche-bank.jpg
nordea-logo.png
Scotiabank_Scotiabank_to_mobilize__100_billion_by_2025_to_suppor.jpg
image.png
e0f08e6d-0229-4442-b1f8-c5a2d94f0dc0.png
Our logotype_626px.png
1200px-Säästöpankkiryhmä_logo.svg.png
1d08b98d-fd0e-4f07-aae1-6cf0c54128a8.png
Integraatiot

Avalon ketterät integraatiot tehostavat toimintaasi virtaviivaistamalla taloushallinnon työnkulkuja. Asiantuntijasi voivat keskittyä strategiseen ydinosaamiseen, kun tarvittavat tiedot siirtyvät sujuvasti järjestelmästä toiseen. Avalon osaamisen ansiosta integraatioiden rakentaminen ja muokkaaminen on nopeaa ja kustannustehokasta, mikä mahdollistaa järjestelmäinfrastruktuurisi kehittämisen tarpeidesi mukaan. 

Dynamics-365-Business-Central-icon-logo-color-1-1024x287.png
NetSuite-Logo.png
SAP_2011_logo.svg.png
mepco_musta_png (1).png
Automaatio

Avalon avulla kaikki maksuliikenteen rutiinitehtävät tiedonsiirroista ja aineistomuunnoksista aina tiliöintiin on automatisoitavissa yksityiskohtaisesti pankkitili- ja aineistotasolla. Nauti Avalon joustavuudesta mukauttaa automaatiotaso vastaamaan juuri sinun erityistarpeitasi. Olipa kyseessä maksujen käsittely ja hyväksyntä tai tiliotteen tiliöinti ja viitesuoritusten käsittely, Avalo antaa automaatioiden hallinnan sinun käsiisi.

Tietoturva

Me Avalossa ymmärrämme, että maksuliikenteesi turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi päivitämme ja parannamme Avaloa ja tietoturvaprosessejamme jatkuvasti Visman korkealaatuisen tietoturvaohjelman mukaisesti.

 

Pilvipalvelumme tuotetaan suomalaisen ISO 27001 -tietoturvastandardin sertifioidun konesalikumppanimme palvelukeskuksesta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme luotettava kumppani turvallista ja tehokasta maksuliikenne- ja pankkiyhteysratkaisua haluaville yrityksille. 

Avalo REST API-rajapinta

Avalo tarjoaa modernin ja turvallisen Avalo REST API-rajapinnan, joka antaa sinulle vapauden räätälöidä maksuliikenneprosessisi vastaamaan juuri sinun tarpeita ja vaatimuksia. Voit helposti räätälöidä ja kehittää haluamasi taloushallinnon ekosysteemin, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn.

Virtaviivainen käyttöliittymä

Avalon käyttöliittymä on suunniteltu yksinkertaisuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen. Sen keveys ja tehokkuus varmistaa sujuvan käyttökokemuksen, jonka avulla voit hallita maksuliikenneprosesseja ja esimerkiksi maksujen hyväksyntää vaivattomasti. Käyttöliittymä täydentää automaatiota antamalla sinulle vapauden päättää, mitä maksuliikenteen prosesseja automatisoidaan ja mitä käyttäjät kontrolloivat. Tämän tason mukauttamisen avulla voit optimoida taloushallinnon työnkulun yrityksesi erityistarpeiden mukaan.

Avalo_maksuaineistojen_hyvaksynta_edited
Asiantuntijat

Avalon asiantuntijat ovat sitoutuneet auttamaan sinua menestymään. Kokeneet maksuliikenteen ja taloushallinnon asiantuntijamme varmistavat sujuvan käyttöönottoprosessin ja huolehtivat siitä, että saat Avalosta kaiken hyödyn irti heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Toimitusvaihtoehdot

Avalo toimitetaan kustannustehokkaana ja helppokäyttöisenä pilvipalveluna, jolloin voit keskittyä oleelliseen ja jättää tekniikasta huolehtimisen meille. Tarjoamme myös mahdollisuuden yksityiseen SaaS-ratkaisuun. Tämä räätälöity toimitusmalli tarjoaa sinulle kohdistetun Avalo-palvelun, joka mahdollistaa järjestelmän mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiisi vaivattomasti. Lisäksi tarjoamme Avalon myös tarvittaessa on-premises ratkaisuna instituutioasiakkaiden omaan konesaliin, mikä antaa täydellisen hallinnan ohjelmiston lisäksi myös infrastruktuuriin.

bottom of page