top of page
Aerial View of Islands

Avalosys Oy

Avalo on vuonna 2015 perustettu maksuliikennealan yritys, jonka perustajina oli neljä alansa huippuasiantuntijaa. Avalo tarjoaa moderneja, skaalautuvia ja tietoturvallisia maksuliikenneratkaisuja, jotka haastavat perinteisiä tapoja toimia ja kunnioittavat eri toimialojen perinteitä.

Avalon ennakkoluuloton tapa tarjota monipankkiratkaisuja ja rakentaa kestävää kasvua teknologian avulla tekee siitä vahvan ja luotettavan kumppanin yrityksille, jotka haluavat kehittää maksuliiketoimintaansa ja kasvattaa liiketoimintaansa niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisesti. Avalon innovatiiviset ratkaisut ovat helposti integroitavissa muiden järjestelmien kanssa. Avalon asiantuntijat ovat aina valmiita auttamaan ratkaisemaan ongelmia tai vastaamaan kysymyksiin.

Lyhyessä ajassa Avalo onnistui luomaan itselleen vahvan aseman alallaan. Se kertoo Avalon kyvystä sopeutua nopeasti markkinoiden muutoksiin ja tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja.

Avalo on nyt osa Visma Groupia, joka on yksi johtavista yritysohjelmistojen tarjoajista Pohjoismaissa. Liittymällä Vismaan Avalo sai lisää resursseja, osaamista, tukea ja kapasiteettia. Tärkeää on, että Avalo jatkaa edelleen itsenäisenä ja läheisenä kumppanina asiakkaillemme.

Working Together

Tulevaisuuden ratkaisu

Avalon monipankkiratkaisu on täydellinen vaihtoehto raskaille maksuliikennejärjestelmille. Avalon palvelu tarjoaa teknisesti kevyen ja nopean tavan optimoida yrityksen maksuliikenteen suorituskyky ja tehokkuus.

 

Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja käyttäminen helppoa. Integroiminen pankkijärjestelmiin tai yrityksen omaan talous- ja toiminnanohjausjärjestelmiin tapahtuu vaivattomasti.

 

Avalolla on vahvat fyysiset ja virtuaaliset turvamekanismit varmistaaksemme tiedostojesi turvallisuuden. Voit rauhassa keskittyä yrityksesi kasvattamiseen, kun tiedät, että raha-asiasi ovat hyvin suojattuja.

 

Avalon monipankkiratkaisu on siis tehokas, kevyt, nopea ja tietoturvallinen pilvipalveluratkaisu maksuliikennetarpeisiisi. Valitse Avalon ratkaisu parantamaan maksuliikenteen hallintaa ja varmista luotettava ja turvallinen raha-asioiden hoito.

Kauppalehti on myöntänyt Avalolle menestyjä-sertifikaatin.
Kestomenestyjat-3v-Email-FI-2023.png
Haluatko tietää lisää? 
bottom of page