top of page

Avalo tilitoimistoille ja palvelukeskuksille

Avalo on monipuolinen ja ketterä maksuliikenneohjelmisto, jonka suunnittelussa on huomioitu tilitoimistojen ja palvelukeskusten tarpeet. Hallitse suurten asiakasmäärien ja tapahtumamäärien maksuliikenneprosesseja yksinkertaisesti ja tehokkaasti alustallamme, joka yhdistää eri taloushallinnon järjestelmät ja pohjoismaiset pankkiyhteydet. Sano hyvästit useiden järjestelmien umpisolmuille ja hyödynnä virtaviivaistettu tehokkuus liiketoiminnassasi.

Pankkiyhteydet

Avalo tarjoaa yhteydet kaikkiin pohjoismaissa toimiviin pankkeihin paikallispankeista kansainvälisiin suurpankkeihin.

Integraatiot

Optimoi järjestelmäkokonaisuutesi - Avalo integroituu ketterästi mihin tahansa taloushallinnon järjestelmään.

Automaatio

Tehosta toimintaasi automatisoimalla taloushallinnon ja maksuliikenteen rutiiniprosessit turvallisesti.

Keskitetty maksuliikenne - tehosta tilitoimistosi prosesseja

Palvelukeskusten ja tilitoimistojen toiminnan tehokkuuden haasteena ovat suuret tapahtumamäärät, asiakkuuksien suuri määrä ja useiden eri taloushallinto-ohjelmistojen integroiminen. Avalon keskitetyn maksuliikennealustan avulla voit nyt tuoda kaikki asiakkaasi ja järjestelmäsi saman katon alle, mikä tarjoaa suuret automaatiomahdollisuudet, esteettömän näkyvyyden ja hallinnan kaikkiin maksuliikenneprosesseihin. Ei enää hyppelyä eri järjestelmien välillä - Avalo yksinkertaistaa työnkulkuasi ja antaa sinulle mahdollisuuden palvella asiakkaitasi tarkasti ja tehokkaasti.

Laajat pankkiyhteydet

Avalon kattavat pankkiyhteydet mahdollistavat, että voit olla saumattomasti yhteydessä kaikkiin pohjoismaissa toimiviin pankkeihin ja hallita kaikkia tapahtumia yhdessä paikassa. Avalo virtaviivaistaa pankkiyhteysprosessit tiliotteiden tiliöinneistä maksujen käsittelyyn, jolloin voit keskittyä olennaiseen – laadukkaiden taloushallinnon asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen asiakkaillesi.

download.png
mepco_musta_png.png
Dynamics-365-Business-Central-accounts-payable-PO-automation.png
download (1).png
Tehokkaat integraatiot


Eri asiakassegmenttien laadukas palveleminen tarvitsee usein toimialakohtaisesti optimoituja taloushallintojärjestelmiä. Avalo integroituu sujuvasti eri taloushallintojärjestelmien kanssa yhdistäen eri asiakkaiden ja järjestelmien maksuliikenteen hallinnan yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Nauti esteettömästä näkymästä ja hallinnasta asiakkaidesi maksuliikenteeseen, säästä aikaa automaatiolla ja tuota aitoa lisäarvoa asiakkaillesi.

aktia-logo-green-rgb-download.png
BNP-Paribas-Emblem.png
5a27cdde52b1cc0d022e6d58.png
9c24b258-85de-421b-bd8b-0e703a0fe6ec (1).png
download (13).png
ANZ-brand.svg.png
NRYu16R.jpg
bankdata-logo.png
Bankernes_EDB_Central_logo.svg.png
1.jpg
download.png
Citi.svg.png
eika_logo_Stor.png
bea876f4d7cc51ca97bbba6198fb019280e6ab90 (1).png
download (1).png
handelsbanken-1565349105.jpg
OP Ryhma liikemerkki.png
4b3284b5-c014-47c3-acae-c8b6e6603043.jpg
Danske Bank transparent.png
sdc.png
HSBC-Logo.png
omslag-deutsche-bank.jpg
nordea-logo.png
Scotiabank_Scotiabank_to_mobilize__100_billion_by_2025_to_suppor.jpg
image.png
e0f08e6d-0229-4442-b1f8-c5a2d94f0dc0.png
Our logotype_626px.png
1200px-Säästöpankkiryhmä_logo.svg.png
1d08b98d-fd0e-4f07-aae1-6cf0c54128a8.png
Hyödynnä tehokkaat REST API-rajapinnat - räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillesi

Avalo tarjoaa helppokäyttöiset Avalo REST API-rajapinnat, joiden avulla voit rakentaa oman tilitoimistosi näköisen maksuliikennekokemuksen asiakkaillesi. Avalo REST API-rajapintojen avulla voit räätälöidä tilitoimistosi maksuliikenneratkaisun vastaamaan asiakkaittesi ainutlaatuisia vaatimuksia integroitumalla saumattomasti eri järjestelmiin ja tarjoamalla personoidun maksuliikennekokemuksen, joka erottaa palvelusi muista.

Tehosta palveluitasi Avalon avulla

Avalo on ratkaisu muuttamaan tapaa, miten tilitoimistot ja palvelukeskukset voivat hallinnoida suurten massojen ja lukuisten eri järjestelmiä sisältäviä maksuliikenneprosesseja. Yhden alustan, laajojen pankkiyhteyksien ja tehokkaiden automatisoitujen integraatioiden ansiosta Avalo mahdollistaa laadukkaiden ja tehokkaiden taloushallintopalveluiden tuottamisen.

Koe ainutlaatuinen vapaus hallita kaikki maksuliikenteen prosessit yhdestä paikasta. Avalo tekee työnkuluistasi mutkattomampia ja nopeuttaa rutiiniprosesseja. Hyödynnä tehokkuutta, paranna palveluitasi ja ohjaa tilitoimistosi kohti parempaa menestystä Avalon avulla.

bottom of page