top of page

Avalo yrityksille ja yhteisöille

Tee taloushallinnon rutiineistasi sujuvia Avalo-maksuliikenneohjelmistolla. Avalo tarjoaa yrityksille ja yhteisöille laajat paikalliset ja kansainväliset pankkiyhteydet, monipuoliset automaatiomahdollisuudet sekä saumattomat integraatiot järjestelmien välillä.

Pankkiyhteydet

Avalo tarjoaa yhteydet kaikkiin pohjoismaissa toimiviin pankkeihin paikallispankeista kansainvälisiin suurpankkeihin.

Integraatiot

Optimoi järjestelmäkokonaisuutesi - Avalo integroituu ketterästi mihin tahansa taloushallinnon järjestelmään.

Automaatio

Tehosta toimintaasi automatisoimalla taloushallinnon ja maksuliikenteen rutiiniprosessit turvallisesti.

Automaatio - yksinkertaista maksuliikenteen prosesseja

Avalo yksinkertaistaa yrityksesi taloushallinnon manuaaliprosesseja automatisoimalla maksuliikenteen jokapäiväisiä toistuvia tehtäviä. Avalo varmistaa, että voit keskittyä yrityksen tärkeisiin strategisiin tavoitteisiin sen sijaan, että aikaa tuhlaantuisi manuaalisiin turhauttaviin työvaiheisiin. Älykkään automaatiomme avulla voit nopeuttaa rutiiniprosesseja, vähentää virheitä ja optimoida taloushallintosi työnkulut.

Laajat pankkiyhteydet

Yhteyden muodostaminen pankkeihin on nopeaa, helppoa ja turvallista. Avalo tarjoaa saumattoman integraation kaikkien pohjoismaissa toimivien pankkien kanssa, minkä ansiosta voit hallita tilejäsi, seurata tilitapahtumia ja hoitaa maksamisen prosesseja yhdeltä keskitetyltä alustalta. Sano hyvästit useisiin pankkiportaaleihin kirjautumisen vaivalle – Avalo tuo kaikki kassanhallintatarpeesi saman katon alle tehokkuuden ja hallinnan parantamiseksi.

aktia-logo-green-rgb-download.png
BNP-Paribas-Emblem.png
5a27cdde52b1cc0d022e6d58.png
9c24b258-85de-421b-bd8b-0e703a0fe6ec (1).png
download (13).png
ANZ-brand.svg.png
NRYu16R.jpg
bankdata-logo.png
Bankernes_EDB_Central_logo.svg.png
1.jpg
download.png
Citi.svg.png
eika_logo_Stor.png
bea876f4d7cc51ca97bbba6198fb019280e6ab90 (1).png
download (1).png
handelsbanken-1565349105.jpg
OP Ryhma liikemerkki.png
4b3284b5-c014-47c3-acae-c8b6e6603043.jpg
Danske Bank transparent.png
sdc.png
HSBC-Logo.png
omslag-deutsche-bank.jpg
nordea-logo.png
Scotiabank_Scotiabank_to_mobilize__100_billion_by_2025_to_suppor.jpg
image.png
e0f08e6d-0229-4442-b1f8-c5a2d94f0dc0.png
Our logotype_626px.png
1200px-Säästöpankkiryhmä_logo.svg.png
1d08b98d-fd0e-4f07-aae1-6cf0c54128a8.png
Tehokkaat järjestelmäintegraatiot

Ymmärrämme yrityksesi taloustietojen synkronoinnin tärkeyden. Avalo tarjoaa saumattoman integraation eri taloushallinnon järjestelmiin varmistaen, että maksuliikenneohjelmisto sopii täydellisesti olemassa olevaan infrastruktuuriisi. Käytätpä mitä tahansa reskontra-, kirjanpito-, palkka- tai matkalaskuohjelmaa, Avalo muodostaa vaivattomasti yhteyden niihin ja tarjoaa sinulle reaaliaikaisen hallinnan kaikkiin maksuliikenneprosesseihisi.

Avalo REST API - Räätälöi maksuliikenteesi

Yrityksille, joilla on erityiset vaatimukset, Avalo tarjoaa kehittyneen REST API-rajapinnan, joka antaa vapauden mukauttaa maksuliikenneprosesseja. REST API-rajapinnan avulla voit integroida Avalon saumattomasti omiin sovelluksiisi, laajentaa toimintoja ja rakentaa räätälöidyn taloushallinnon ekosysteemin, joka sopii täydellisesti yrityksesi tarpeisiin. Avalon tehokas ja helppokäyttöinen Rest API vapauttaa yrityksesi maksuliikenteen koko potentiaalin.

Pilviratkaisu - Skaalautuva ja turvallinen

Avalon avulla voit unohtaa investoinnit infrastruktuuriin ja ohjelmistoasennuksiin. Avalo toimittaa Software-as-a-Service (SaaS) -pilvipalveluratkaisun, joka skaalautuu yrityksesi kanssa, jolloin maksat vain tarvitsemistasi ominaisuuksista ja käyttämistäsi palveluista. Pilvipohjainen alustamme varmistaa, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja ovat käytettävissä silloin, kun niitä tarvitset. Nauti toimivasta maksuliikenteestä, vaivattomista päivityksistä ja ylläpidosta, jotta voit keskittyä olennaiseen taloushallinnossa.

Optimoi maksuliikenteesi Avalon avulla

Nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä tehokas ja turvallinen maksuliikenne on menestyvän yrityksen selkäranka. Avalo yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa taloustoimintojasi, jolloin voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, optimoida kassavirtaa ja edistää yrityksen kasvua. Avalo on yrityksille ja yhteisöille optimaalinen maksuliikenneohjelmisto. Se tarjoaa parhaan mahdollisen ratkaisun automatisoiduille rutiineille, saumattomille pankkiyhteyksille ja sujuville integraatioille. 

 

Oletko valmis viemään maksuliikenteesi uudelle tasolle? Avaa yrityksesi todellinen taloudellinen potentiaali Avalon kattavien ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla. Astu rohkeasti kohti uusia tehostamisen mahdollisuuksia.

bottom of page