top of page
Calm Sea

AvaloSolutions

Maksuliikenteen edelläkävijöille

AvaloCloud

Sinivalkoinen suomalainen maksuliikennepilvi

AvaloCloud valaisee vaihtoehdon raskaille järjestelmille. Sen avulla maksuliikenteen uudistaminen tapahtuu kirjaimellisesti tunneissa eikä kuukausissa.

AvaloCloud arkkitehtuuri tukee täydellisesti palvelukeskusten vaateita. Sen jokainen osa on suunniteltu maksuliikenteen turvalliseen automaation ja kontrolloitavuuteen. Luot helposti automatiikka mm. seuraaviin maksuliikenteen osa-alueisiin:

AvaloBanking.png

AvaloBanking

Uusinta teknologiaa maksuliikenteeseen

AvaloBanking yhdistää toimialan kokeneimpien asiantuntijoiden ohjelmistokehitys- ja liiketoimintaosaamisen. Sen pohjalta kehitimme maksamisen ja tiliraportoinnin automaatioon markkinoiden ketterimmän monipankkiohjelmiston, johon luottavat taloushallinnon palvelukeskukset, ERP kumppanit ja pankit. Saat Avalon käyttöösi pilvipalveluna tai asennettuna omaan ympäristöösi.

Lisäarvoa palvelukeskusten liiketoimintaan

Avalon avulla automatisoit moniyritysympäristön maksuliikenteen turvallisesti ja optimoit vastuuhenkilöiden ajankäytön. Hallitset helposti isojen massojen maksuliikennettä keskitetysti ja tehokkaasti. Pankkien lisäksi tavoitat yhden automatisoidun kanavan kautta myös verkkolaskuoperaattoreiden ja viranomaisten KATRE -palvelut.

AvaloConsulting

Tehokkaasti tuloksia päivässä

Sukellamme tehokkaasti nykyjärjestelmäänne, mittaamme ja analysoimme. Sen jälkeen käytössäsi on konkreettinen lista keinoja keventää ja uudistaa maksuliikennettänne.

Yli 20 vuotta alalla on opettanut meille, että jokaisen asiakkaamme ympäristö on ainutlaatuinen prosesseineen, järjestelmineen, pankkisuhteineen ja ihmisineen. Konsultointimme on tämän vuoksi aina käsityötä ja ratkaisut rakennetaan tilattujen mittojen mukaan tyytyväisyystakuulla.

1. Kehittämistarpeet

Asiantuntijamme kartoittaa nykytilanteen

2. Analysointi

Asiantuntijamme laatii koosteen nykytilanteesta ja analysoi sekä dokumentoi ratkaisuvaihtoehdot.

3. Ratkaisuehdotus

Asiantuntijamme käy läpi analyysin tulokset palautekeskustelussa, jonka jälkeen laadimme yhdessä toteutussuunnitelman.

4. Toteutus

Asiantuntijamme osallistuu tarvittaessa toteuttamisvaiheeseen ja seuraa sekä tukee sen toimeenpanoa.

AvaloConsulting_edited.jpg

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

bottom of page