top of page
Blue Skies
Clouds

AvaloCloud 
Sinivalkoinen suomalainen maksuliikennepilvi

AvaloCloud-palvelun avulla voit luoda modernin maksuliikenteen prosessin täsmällisesti ja kevyesti. Olipa tarpeesi perinteisen maksuliikenneohjelmiston korvaaminen tai uuden ERP-järjestelmän pankki-integraatio saat Avalolta avaimet maksuliikenteen automaatioon.

AvaloCloud

Avalo-Pankit1.jpg

Modernia maksuliikennettä perinteitä kunnioittaen

AvaloCloud-palvelu yhdistää yrityksen taloushallinnon järjestelmät pohjoismaisten pankkien, viranomaisten (Tulorekisteri) ja verkkolaskuoperaattoreiden palveluihin.

 

Hoidat päivittäiset maksuliikenteen rutiinit vaivattomasti ohjelmiston selkeän käyttöliittymän avulla ja luot automatiikka saapuvien pankkiaineistojen integraatioihin perinteisten tai monipuolisten API-rajapintojemme avulla.

Yhdessä Avalon asiantuntijoiden kanssa voit sparrata maksuliikenteen nykyistä prosessia ja luoda automatiikkaa sinne, missä perinteiset järjestelmät ovat edellyttäneet manuaalisia kontrolleja ja toimintatapaa pankkiaineistojen käsittelyssä ja täsmäyttämisessä.

Pankki-integraatioita Plug & Play

Täysin selainpohjainen ratkaisu sisältää ISO 20022 -standardin mukaiset maksuliikenne- ja tiliraportointipalvelut sekä aineistojen käsittelyssä tarvittavat monipuoliset muunnokset. Muunnosten avulla varmistetaan taloushallinnon järjestelmien nopea integrointi ja täydellinen yhteensopivuus eri pankkien tarjoamiin palveluihin.

Asiantuntevaa tukea maksuliikenteen arkeen

Avalon avuliaat asiantuntijat auttavat asiakkaita arjen maksuliikenteen kysymyksissä. Nopeudestaan ja asiantunteevuudesta kiitosta saaneen tukipalvelumme avulla varmistetaan Avalon toimittamien ohjelmistojen keskeytymätön käyttö sekä häiriötilanteiden ja ohjelmiston käyttöön liittyvien ongelmien sujuva ratkaiseminen.

Ketterää kehittämistä yksilöllisiin tarpeisiin

Avalon tuotekehitys luo yhdessä asiakkaidemme kanssa täsmäratkaisuja työnkulkujen helpottamiseen siellä, missä maksuliikenteen manuaaliset prosessit työllistävät liikaa.

Synnytämme sovelluksia, joiden toteutuksessa ei tingitä keveydestä tai tietoturvasta. Ketterän kehityksemme avulla olemme poistaneet tuhansia tunteja manuaalisesta täsmäyttämistyöstä sekä säästäneet päällekkäisiä työvaiheita pankkiaineistojen käsittelyssä.

bottom of page