top of page
Citrus

Avalo-ohjelmistot - Maksuliikenteen edelläkävijöille

Avalon portfoliosta löydät kaiken, mitä tarvitset maksuliikenteen automaatiossa - Turvallisen teknologian, markkinoiden moderneimman monipankkialustan ja avuliaat asiantuntijamme.

Ohjelmistomme

Tarjoamme automatisoituja monipankkiyhteyksiä kaikkiin suomalaisiin ja suurimpiin pohjoismaisiin pankkeihin. Yhdistämme taloushallinnon järjestelmäsi monipuolisin rajapinnon Avaloon ja automatisoimme maksuliikenteen päivittäiset rutiinit.

Tuotamme ohjelmistopalvelua yleisen ja yksityisen pilven SaaS-ratkaisuina. Palvelut tuotamme kotimaisen ISO 27001 -tietoturvastandardin sertifioidun konesalikumppanimme palvelukeskuksesta. Meiltä saat myös ratkaisun omien palomuuriesi sisään on-premises-vaihtoehdoin.

Konsultoimme asiakkaitamme vaativissa maksuliikenneprojekteissa ja taloushallinnon ohjelmistointegraatioissa yli 20 vuoden kokemuksella.

Kehitämme kassanhallintaa turvallisesti ja ketterästi

Avalon ratkaisuiden taustalla on vahva näkemys toimialan muutoksesta. Eurooppalainen lainsäädäntö, digitalisaatio ja siirtyminen taloushallinnon pilvipalveluihin edellyttävät monipankkialustan kyberturvallista arkkitehtuuria ja ketterää kehittämistä.

tietoturva.png

Kyberturva

Arvioimme aktiivisesti ohjelmistopalveluidemme turvallisuutta ja parannamme prosessien kybersietoisuutta yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Ketteryys

Sommittelemme sulavat sovellukset ja toimitamme mittojesi mukaan tuunatut täsmäratkaisut sinne, missä maksuliikenteen prosessit työllistävät liikaa. 

Kyvykkyys

Kasvatamme ja kehitämme kyvykkyyksiämme yhdessä pohjoismaisten pankkien, ERP-ohjelmistotalojen ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

bottom of page